Sodade Festival

16, 17 juni

Cultureel festival, Highlights, Hoogtepunt

Tijdens het Solade Festival kunnen bezoekers wederom genieten van al het moois dat Kaapverdië op cultureel en muzikaal gebied te bieden heeft. Verwacht nationale en internationale artiesten, zoals Tam Tam 2000, Roger, Timmy, Nelson Freitas, Djosinha, Ferro Gaita, Betty Fonseca, Harry Diboula, Rapaz 100 Juiz, Djocy Santos, Mirri Lobo, C4 Pedro, Johnny Ramos, Nilton Ramalho, Nancy Vieira, Atim, Dino D’Santiago en vele anderen. Een aantal optredens zullen begeleid worden door het Rotterdam Philharmonisch Banda.

Het succes van de eerste twee edities leidde tot het winnen van de Rotterdam Music Award 2017 in de categorie ‘Beste Festival’. Het Sodade Festival vindt sinds 2016 jaarlijks plaats in De Doelen en viert de muzikale rijkdom van (Rotterdams) Kaapverdië.

de Doelen

De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw in het Mauritskwartier in Rotterdam, waar jaarlijks zo'n 600 concerten plaatsvinden. Naast klassieke concerten van onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest, wordt er ook wereldmuziek en jazz geprogrammeerd.De geschiedenis van concertgebouw de Doelen gaat terug tot in de zeventiende eeuw, toen een orkest van stadsmuzikanten openbare concerten gaf in 'De Doele' aan het Haagscheveer. Ter vervanging werd in 1844 de 'Groote Doelezaal' aan de Coo...

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Prijsoverzicht

  Prijstoelichting

  €39, 00 Weekendtickets kosten € 59

  Meer in de Doelen

  t/m 21 september 2019
  MozART29!

  MozART29!

  Concert van Ars Musica Orkest onder leiding van Patrick van der Linden.

  Klassieke muziek
  t/m 22 september 2019
  Finale Bands | Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019

  Finale Bands | Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019

  Wie treedt er dit jaar in de voetsporen van Bourbon Avenue? Zorg dat jij erbij bent!

  Muziek overig
  t/m 22 september 2019
  Finale Singer Songwriter | Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019

  Finale Singer Songwriter | Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019

  Wie treedt er dit jaar in de voetsporen van WARD? Zorg dat jij erbij bent!

  Muziek overig, Muziekfestival, Pop / Rock

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie