Sinfonia Rotterdam - Vuurwerk en Passie

13 januari 2019

Klassieke muziek

Het nieuwe jaar barst los met bubbels, vuurwerk en passie. Laat je overrompelen door Bizets bekende Carmen Suite (in speelse jasjes van Pablo de Sarasate en Rodion Sjtsjedrin gestoken), uitgevoerd door de dynamische strijkers en slagwerkers van Sinfonia Rotterdam en spring energiek 2019 in! Tijdens dit programma soleert de Russische violist Maria Solozobova en strijkt zij de sterren van hemel in de Saint-Saëns virtuoze Introduction et Rondo capriccioso.

Wereldmuseum Rotterdam

De collectie van het Wereldmuseum biedt inzicht in culturen van over de hele wereld. De tentoonstellingen zijn tegelijkertijd ook een illustratie van de reisdrift, de internationale betrekkingen, het koloniale verleden en de handelsgeest van Rotterdam. De objecten bestrijken een tijdsperiode van 2000 jaar en zijn in een periode van zo’n 160 jaar verzameld door Rotterdammers, voor Rotterdammers.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  Prijsoverzicht

  Prijstoelichting

  €38, 00

  Meer in Wereldmuseum Rotterdam

  t/m 11 maart 2019
  Wij zijn helemaal niet bang… (6-12)

  Wij zijn helemaal niet bang… (6-12)

  Neem plaats tussen de musici van Sinfonia Rotterdam in de Balzaal van het Wereldmuseum.

  Jeugdfestivals

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie