Rotterdam Water Weekend


Neem een duik in de Rotte of in een van de binnenhavens in het Maritiem District, ontmoet Desiderius Erasmus op een van de varende Picnic Islands, lounge & luister naar Rotterdams upcoming musici en dichters of vaar mee met een gids die je alles vertelt over de historie en toekomst van ons waterrijke Rotterdam.

Van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli is het tijd voor de allereerste editie van Rotterdam Water Weekend. De festivals Wijnhaven Festival en Rotte Picnic Island hebben de handen ineengeslagen om een veelzijdig weekend te organiseren.
Huur een bootje of werk je kennis bij tijdens een educatief vaartochtje naar Crooswijk en het Centrum. Ga naar de lancering van het Vaarnetwerk. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt tijdens de Rotta-Run inclusief versierde badmuts of de 010 City Swim.

Liever niet zo actief?
De zwemmers hebben natuurlijk ook aanmoediging nodig om zich een weg door het Maritiem District heen te slaan. Zoek een plekje op de kade of op één van de Picnic Islands in de Wijn- of Leuvehaven om de dag af te sluiten met een Maritiem Concert van Sinfonia Rotterdam.

Diverse locaties

Evenementen die plaatsvinden op verschillende (culturele) locaties in Rotterdam.

Adres & Contact

Meer in Diverse locaties

Meer culturele festivals

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card