Rotterdam Unlimited 2018

24 juli 2018 t/m 28 juli 2018

Cultureel festival, Festivals, Highlights

Rotterdam Unlimited presenteert… Rotterdam! Juist! Alles wat een superdiverse stad als Rotterdam te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur zit in het DNA van het internationale city event Robin Rotterdam Unlimited. Een mega-cocktail met de beste ingrediënten uit deze veelzijdige stad: een buzzing binnenstad vol muziek, podia, dans, eten, drinken en een bubbling mix van meer dan 189 verschillende nationaliteiten!  Dit grensverleggende festival dompelt Rotterdam onder in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, street-art, theater en Zomercarnaval.

Tijdens Rotterdam Unlimited zal de havenstad DE hotspot van Nederland zijn. Met verschillende podia door de gehele binnenstad, op elke hoek van de straat (internationale) optredens en acts, de Zomercarnaval Straatparade en nog veel meer! Dance, hiphop, latin, kunst, folk, wereldmuziek. Het maakt niet uit wat jouw culturele hart sneller laat kloppen, Rotterdam Unlimited brengt Nederland samen!

Share

Specifieke openingstijden

  • 24 juli 2018
  • 25 juli 2018
  • 26 juli 2018
  • 27 juli 2018
  • 28 juli 2018

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie