Rotterdam Unlimited 2018

24 juli 2018 t/m 28 juli 2018

Cultureel festival, Highlights, Jazz / Wereld

Rotterdam Unlimited presenteert… Rotterdam! Juist! Alles wat een superdiverse stad als Rotterdam te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur zit in het DNA van het internationale city event Robin Rotterdam Unlimited. Een mega-cocktail met de beste ingrediënten uit deze veelzijdige stad: een buzzing binnenstad vol muziek, podia, dans, eten, drinken en een bubbling mix van meer dan 189 verschillende nationaliteiten!  Dit grensverleggende festival dompelt Rotterdam drie dagen lang onder in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, street-art, theater en Zomercarnaval.

Tijdens Rotterdam Unlimited zal de havenstad DE hotspot van Nederland zijn. Met verschillende podia door de gehele binnenstad, op elke hoek van de straat (internationale) optredens en acts, de Zomercarnaval Straatparade en nog veel meer! Dance, hiphop, latin, kunst, folk, wereldmuziek. Het maakt niet uit wat jouw culturele hart sneller laat kloppen, Rotterdam Unlimited brengt Nederland samen!

Share

Diverse locaties

Evenementen die plaatsvinden op verschillende (culturele) locaties in Rotterdam.

Specifieke openingstijden

  • 24 juli 2018
  • 25 juli 2018
  • 26 juli 2018
  • 27 juli 2018
  • 28 juli 2018

Meer in Diverse locaties

t/m 14 mei 2018
Operadagen Thuis

Operadagen Thuis

Minioperavoorstellingen in huiskamers verspreid door heel Rotterdam. Onderdeel Operadagen Rotterdam.

Opera
t/m 04 juni 2018
De Rotterdamse Dakendagen

De Rotterdamse Dakendagen

Van 1 t/m 3 juni 2018 kun je het dak op. De Rotterdamse Dakendagen bieden dan weer een weekend lang toegang tot de bovenstad. Daar vind je spectaculaire uitzichten, nieuwe perspectieven en eindeloos veel ademruimte. Bezoekers kunnen terecht op twintig open daken en een uitgebreid programma bezoeken van tours, concerten, kunst, natuur en diners op hoogte.

Architectuurmaand, Cultureel festival, Highlights
t/m 10 september 2018
De Rotterdamse Straatkijkers

De Rotterdamse Straatkijkers

Een serie herkenbare uitkijkpunten maken een dwarsdoorsnede door heel de stad, van het Kruisplein tot aan het opkomende stadsdeel M4H. Deze ‘Straatkijkers’ zijn open voor publiek en bieden een ander perspectief op de karakteristieke straten van Rotterdam.

Cultureel festival, Tentoonstelling

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie