Rondleiding in De Rotterdam

t/m 1 december 2019

Breng een bezoek aan De Rotterdam, dé eyecatcher in de Rotterdamse skyline, ontworpen door Nederlands meest bekroonde architect Rem Koolhaas/OMA. De Rotterdam Tours biedt de unieke kans om dit spectaculaire gebouw van ‘teen tot top’ te leren kennen. De professionele gidsen vertellen over de Wilhelminapier met zijn rijke geschiedenis en bijzondere architectuur, en natuurlijk over het concept, het ontwerp en de constructie van De Rotterdam. Als hoogtepunt ga je met een van Europa’s snelste liften naar de 31ste verdieping in de oostelijke toren voor een exclusief bezoek op 105 meter hoogte! Vanuit deze verdieping heb je een fenomenaal 360°-uitzicht over de stad, van Den Haag tot ver achter De Kuip.

De Rotterdam (gebouw)

De Rotterdam is een icoon op het gebied van architectuur. Samen vormen de drie met elkaar verbonden torens van bijna 150 meter hoog een ‘verticale stad’ met luxe appartementen, een viersterren hotel, kantoren, winkels, horeca, fitness en parkeren.

Specifieke openingstijden

  • 1 december 2019, 13:45-14:45

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€15, 95

Meer in De Rotterdam (gebouw)

t/m 16 december 2019
Tasty Tour

Tasty Tour

De drie Foodwalhalla’s in één tour – incl. uitzicht en watertaxi!

t/m 29 december 2019
Titanen Tour - architectuuriconen en watertaxi

Titanen Tour - architectuuriconen en watertaxi

Tour met deskundige gids.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie