Ronde van Katendrecht

25, 26 mei

Cultureel festival, Festivals, Hoogtepunt

Deze wielerwedstrijd heeft een echt festivalsfeertje. Schrijf je in om mee te doen of geniet van de bandjes, dj’s en attracties eromheen.


Cultuur

Ook als je niet zo van wielrennen houdt, is dit de plek om een gezellige dag te beleven. Met live-muziek, DJ’s, theater en kinderattracties is er voor iedereen wel wat leuks te doen. Vorig jaar kon je onder andere terecht voor diverse culturele activiteiten, zoals het kijken van wielerfilms, een Italiaanse avond met Wilfried de Jong of het luisteren naar de mooiste wielerverhalen bij het Verhalen Belvédere.
Foto: Paul van der Blom

Katendrecht

Vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, tegenwoordig home of the hip en droombestemming voor foodies. Schiereiland Katendrecht heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot een van de meest bruisende zones van de stad, zonder z’n rauwe rafelrandjes te verliezen.Rondom het sfeervolle Deliplein wemelt het van de leuke restaurants, lunchrooms, café’s en terrassen. Wordt het verse kreeft bij Vislokaal Kaap? Franse klassiekers bij Bistrot du Bac? Een pizza bij Bleij? Of toch een pit...

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 25 mei 2019
  • 26 mei 2019

Meer in Katendrecht

t/m 23 juni 2019
Rotterdam Tours - Achter de muziek aan

Rotterdam Tours - Achter de muziek aan

Stadswandeling met gids.

Cabaret

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie