Reggae Rotterdam

30 juli 2017

Jazz / Wereld

Met optredens van Alpha Blondy, Eek-A-Mouse en Beenie Man.

Het eerste Open Air Reggae Festival maakt zijn langverwachte en veelbelovende opwachting in Rotterdam. De zomer van 2017 is de perfecte timing voor dit nieuwe culturele muziekfestival. Reggae muziek verbindt, verdunt grenzen en brengt positiviteit met zich mee. Verwacht grote namen, bijzondere decors en veel activiteiten.

De Benelux maak kennis met het eerste breed georiënteerde Reggae Festival voor jong en oud. Beleving staat hoog in het vaandel en wordt bereikt met een internationale en vernieuwende line-up op verschillende stages, workshops, hoogstaande gastronomie van lokale ondernemers en live-acts. Een mix van onderscheidende en kwalitatieve elementen.

Reggae Rotterdam Festival is toegankelijk voor alle leeftijden (kinderen tot 10 jaar gratis) en biedt bezoekers een unieke combinatie van muziek, cultuur, entertainment en beleving.

Het Park (bij de Euromast) & Schoonoord

Oude bomen en mooie waterpartijen in Het Park bij de Euromast grenzend aan de historische tuin Schoonoord.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Prijsoverzicht

  Prijstoelichting

  van €25, 00 t/m €50, 00

  Meer in Het Park (bij de Euromast) & Schoonoord

  t/m 06 mei 2018
  Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

  Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

  Bevrijdingsdag vier je in Rotterdam. Met muziek, debat en theater. Optredens van o.a. Fedde le Grand, Winne, Mike Williams en vele anderen.

  Highlights, Hoogtepunt, Muziekfestival
  t/m 04 juni 2018
  RYPP Wijnfestival

  RYPP Wijnfestival

  Het Park bij de Euromast is drie dagen lang de plek om te genieten van wijn, de lekkerste culinaire combinaties én verrassende live-acts.

  Culinair, Cultureel festival

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie