Reggae Rotterdam

22 juli 2018

Highlights, Hoogtepunt, Muziekfestival

Het tweede jaar Reggae Rotterdam. In het Kralingse Bos belooft de organisatie een volledig verbeterde editie met veel ruimte en food, een overdekte stage en strandje.

Relaxen in het gras

Geniet tussen 13.00 en 23.00 uur van workshops, lekker eten, bijzondere decors en grote namen uit de internationale reggae- en dancehall scene. Tot nu toe zijn er al een aantal grote namen naar buiten gebracht. Onder anderen King Yellowman & The Sagittarius Band, Black Uhuru Official, Richie Spice, Mr. Vegas, Kevin Lyttle, Cocoa Tea, Collie Buddzal treden op.

Kralingse Bos & Plas

Barbecueën bij het strandbad, naar kinderboerderij De Kraal, een rondje rennen om plas: er is geen Rotterdammer die niet geniet van het Kralingse Bos.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 22 juli 2018, 13:00-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€36, 60

Meer in Kralingse Bos & Plas

t/m 25 juni 2018
CHIO Rotterdam

CHIO Rotterdam

Een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau en daarnaast ook hippische shows, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment.

Highlights, Hoogtepunt, Sportevenement
t/m 26 augustus 2019
EK Dressuur, Springen en Para-dressuur 2019

EK Dressuur, Springen en Para-dressuur 2019

Er zal in 2019 geen regulier CHIO Rotterdam gehouden worden. In plaats daar van reist de internationale hippische top in augustus af naar het Kralingse Bos in Rotterdam voor de EK’s.

Highlights, Sportevenement

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie