Rebound

22, 23 maart

Dans / Ballet, Highlights, Uitgelicht

Ze zijn tot zichzelf en elkaar veroordeeld en gaan in dans op zoek naar wat ze zijn en naar de onderliggende verhoudingen. Het hier en nu is bepalend, maar herinneringen, angsten en structuren hebben veel invloed. Wat bepaalt eigenlijk wie je bent? In hoeverre spelen achtergrond, status en cultuur een rol?  

Alida Dors komt met een remake van Rebound (2005) van Conny Janssen, een voorstelling over de veerkracht van de mens die nodig is om te leren leven met interne en opgelegde structuren of die juist te doorbreken. Ze laat zich onder meer inspireren door de vluchtelingen en asielzoekers die hun identiteit moeten hervinden, het glazen plafond en andere beklemmende situaties.

Theater Rotterdam Schouwburg

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Specifieke openingstijden

  • 22 maart 2019, vanaf 20:30
  • 23 maart 2019, vanaf 20:30

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

van €10, 00 t/m €17, 00

Meer in Theater Rotterdam Schouwburg

t/m 22 maart 2019
Mediawand Transmission - Symmetries In Fate

Mediawand Transmission - Symmetries In Fate

Dit is een opening van een digitale kunst show op de Mediawand in de hal van TR locatie Schouwburg. Openingswoord door Anke Bangma (TENT)

t/m 23 maart 2019
What’s in a fairytale?! - Bambi

What’s in a fairytale?! - Bambi

Sta stil bij de betekenis achter iconische sprookjes en legendes.

Theater/toneel
t/m 24 maart 2019
15e Nederlandse Kampioenschappen Turks Volksdansen

15e Nederlandse Kampioenschappen Turks Volksdansen

In de finale van de vijftiende editie van de Nederlandse Kampioenschappen Turks Volksdansen nemen de beste dansgroepen van de afgelopen jaren het tegen elkaar op.

Dans / Ballet

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie