RAUW - jazz tot het pijn doet

25 januari 2020

Festivals, Jazz / Wereld, Muziek overig

De line-up bestaat uit vier Rotterdamse bands, FAST D, The Celestial Turkey, Soil Painting en ROEST die laten zien dat musici in 010 wars zijn van hokjes. Met een sloophamer breken ze de muren van conformisme tussen jazz, rock én elektronica af. De gitaarriffs, synthsounds en stevige beats hebben hun weg naar de jazz gevonden. Improvisatie, de kern van jazz, blijft behouden, maar het gereedschap is vernieuwd.

RAUW is de uit de klauwen gelopen release van de nieuwe EP van de band ROEST, getiteld ‘Inloopmuziek’. Bandleider en drummer Ruud Voesten wilde niet louter zijn eigen werk presenteren. Hij wilde ook de scene laten zien waar zijn muziek is ingebed. Bovendien was hij op zoek naar een alternatieve, creatieve en rauwe setting, die past bij die scene en bij hun sound.

Roodkapje

Tegendraads en nomadisch kunstenplatform Roodkapje is de gezamenlijke huiskamer, expositieruimte en een ondergronds laboratorium voor kunst, muziek & eten.

Specifieke openingstijden

  • 25 januari 2020, 20:00-01:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€10, 00 1,00 service kosten

Meer in Roodkapje

t/m 28 februari 2020
Shht

Shht

Klinkt als een schizofrene samensmelting van mainstream pop, math-rock, jazz, noise en indie.

Pop / Rock

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie