Pleinbioscoop Rotterdam

8 augustus 2018 t/m 26 augustus 2018

Cultureel festival, Festivals, Film

Pleinbioscoop vertoont het beste van het afgelopen filmjaar, van de toppers uit het arthouse circuit tot de betere Hollywood blockbuster.

Klassieker

Inmiddels is het een Rotterdamse traditie geworden: in augustus plaats je ‘s avonds een gehuurd klapstoeltje in het Museumpark. En dat 19 dagen lang. Ook als het druk is zit je goed: met een scherm van 15 x 25 meter is er altijd wel een plekje te vinden. Iedere avond is een complete beleving met live filmmuziek, bijzondere gasten, een iconische filmklassieker of een Rotterdamse voorfilm.

Programma
Het is weer een gevarieerd programma met Oscarwinnaars The Shape of Water en Call Me by Your Name, blockbusters Jurassic Kingdom: Fallen Kingdom en Black Panther, klassiekers Back to the Future en One Flew Over the Cuckoo’s Nest, de engste horror van 2018 Hereditary. Kinderen kunnen op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag genieten van films als Paddington en Buurman en Buurman.

Share

Museumpark

Het Museumpark is onderverdeeld in vier zones: een bestrate zone, een romantische zone met bomen en een wandelbrug, een geasfalteerde stadszone voor evenementen en een strakke boomgaard.

Adres & Contact

Social Media

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€4, 00

Meer in Museumpark

t/m 04 september 2018
Vleermuizen spotten in het Museumpark

Vleermuizen spotten in het Museumpark

Vleermuizen spotten in en rond het Museumpark tijdens de Rotterdamse Parkenmaand. Opgeven via info@bureaustadsnatuur.nl. Maximaal 15 personen.

Wandeltocht, Workshop
t/m 16 september 2018
Nationale Traumadag 2018

Nationale Traumadag 2018

GeĂ¯nteresseerden krijgen een goed beeld van de hulpverlening van ongeval tot ziekenhuis.

Jeugdfestivals

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie