Pinkpop: de liefde, de muziek, de herinnering


Wie herinnert zich nog de doorbraak van The Police in 1979? De sprong van Eddie Vedder in 1992? En wie zag The Rolling Stones er twee jaar geleden optreden? In een grootse muziektheaterproductie, met meer dan tien acteurs, live muziek van Rowwen Hèze en veel beeldmateriaal, brengt Toneelgroep Maastricht een ode aan de liefde en aan Pinkpop, het oudste aaneengesloten popfestival van de wereld.

De hoogte- en dieptepunten van de liefdesgeschiedenis van Wiel en Lies zijn verweven met die van het festival. Scènes uit hun leven worden afgewisseld met beeldmateriaal uit het rijke Pinkpop-archief en de speciaal voor deze voorstelling geschreven muziek van Rowwen Hèze, live door de band gespeeld. Alle elementen komen samen als Wiel de ziekte van Alzheimer krijgt en Lies hem met de muziek bij het leven probeert te houden.

Theater Rotterdam Schouwburg

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • €10,- t/m €38,-


Share

Meer in Theater Rotterdam Schouwburg

Meer pop en rock

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card