Bluegrass Festival

22, 23, 24 juni

Cultureel festival, Festivals, Highlights

Het Bluegrass Festival bestaat uit een breed assortiment smaakmakers op het gebied van bluegrass & comics.

De line-up staat als altijd garant voor alom geprezen acts en artiesten, die je in Nederland zelden te zien krijgt. Ook dit jaar zijn er optredens van meer dan 20 internationale topacts op het gebied van bluegrass en aanverwante stijlen. Zoals virtuoze banjo maestro’s uit de Verenigde Staten, geniale one-man bands uit Engeland en C.W. Stoneking uit Australië brengt zijn magische moderne oerklanken. Headliner dit jaar is grootmeester van de vijfsnarige banjo: Tony Trischka.

Randprogrammering
Naast muziek zijn er verschillende workshops voor (amateur)musici, comics, theatervoorstellingen in samenwerking met Studio de Bakkerij, de Bluegrass markt en natuurlijk lekker eten en koud bier.

Kindvriendelijk
Het Pijnackerplein is niet alleen om muziek op te spelen, maar ook om er gewoon te spelen. Vandaar dat er ook voor de kleineren en jong gebleven ouderen van alles te doen is. Er zijn verschillende workshops, zoals het maken van kleipoppetjes en het knutselen met afval.

Share

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 22 juni 2018
  • 23 juni 2018
  • 24 juni 2018

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie