Parade

29 juni 2018 t/m 8 juli 2018

Cultureel festival, Festivals, Highlights

Op het rondreizende theaterfestival de Parade staan er jaarlijks ruim 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op het programma, merendeel speciaal voor de Parade gemaakt. Dit jaar staan onder andere Sander van de Pavert met Lucky TV, Alex Klaassen en Henry van Loon, Porgy Franssen, Wilbert Gieske en Toneelgroep Oostpool op de planken.

De Parade start in in Rotterdam, om vervolgens met haar tenten en restaurants door te reizen naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Naast de avondvoorstellingen, is er iedere dag ook een KinderParade met een uitgebreid scala aan theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

Samenwerking North Sea Round Town
Naast alle voorstellingen spelen er ook iedere dag twee live bands. In Rotterdam spelen artiesten van onder meer North Sea Round Town. De Raad van Toezicht speelde al onder andere op North Sea Jazz Festival. Deze 12-koppige band krijgt iedereen aan het dansen met jazz en funk als belangrijkste ingrediënten. De voor een Edison genomineerde band BRUUT! brengt hun superjazz naar de Parade.

Museumpark

Het Museumpark is onderverdeeld in vier zones: een bestrate zone, een romantische zone met bomen en een wandelbrug, een geasfalteerde stadszone voor evenementen en een strakke boomgaard.

Adres & Contact

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€7, 50

Meer in Museumpark

t/m 27 augustus 2018
Pleinbioscoop Rotterdam

Pleinbioscoop Rotterdam

De 31e editie van de grootste openluchtbioscoop van Europa.

Cultureel festival, Film

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie