Operadagen Rotterdam


Operadagen Rotterdam laat met meer dan honderd voorstellingen aan meer dan twintigduizend bezoekers op vele locaties zien en horen wat er mogelijk is binnen muziektheater en opera. Verwacht geen museumvoorstellingen, maar een levende traditie die rammelt aan de grenzen van het genre en verschillende kunsten en publieken samenbrengt. Die avontuurlijke instelling wordt internationaal gewaardeerd: Operadagen Rotterdam kreeg in 2016 een nominatie voor de Classical: NEXT Innovation Award en eerder voor de International Opera Awards in de categorie Beste festival.

Het thema van het festival in de jaren 2017-2020 is Nieuwe gronden: de zoektocht naar nieuwe waarden in onze samenleving én in de wereld van opera en muziektheater. Binnen dat thema krijgt elke afzonderlijke editie een eigen accent.

Theater Rotterdam Schouwburg

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Adres & Contact

Share

Meer in Theater Rotterdam Schouwburg

Meer muziekfestivals

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card