Operadagen Rotterdam


Operadagen Rotterdam laat met meer dan honderd voorstellingen aan meer dan twintigduizend bezoekers op vele locaties zien en horen wat er mogelijk is binnen muziektheater en opera. Verwacht geen museumvoorstellingen, maar een levende traditie die rammelt aan de grenzen van het genre en verschillende kunsten en publieken samenbrengt. Die avontuurlijke instelling wordt internationaal gewaardeerd: Operadagen Rotterdam kreeg in 2016 een nominatie voor de Classical: NEXT Innovation Award en eerder voor de International Opera Awards in de categorie Beste festival.

Het thema van het festival in de jaren 2017-2020 is Lost & Found: de zoektocht naar nieuwe waarden in onze samenleving en in de wereld van opera en muziektheater. Binnen dat thema krijgt elke afzonderlijke editie een eigen accent, in 2017 ligt het accent op Departures.

Kijk op de website van Operadagen voor het diverse programma van ODR17: voor de twaalfde keer brengen zij opera en muziektheater van nu in alle hoeken en gaten van de stad: in de grote cultuurpodia, maar ook op pleinen, bovenop winkels, in de haven en zelfs in een fitnesscentrum!

Diverse locaties

Evenementen die plaatsvinden op verschillende (culturele) locaties in Rotterdam.

Adres & Contact

Share

Meer in Diverse locaties

Meer culturele festivals

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card