Open Monumentendag Rotterdam

14, 15 september

Cultureel festival, Festivals, Highlights

De Open Monumentendag is dit jaar op zaterdag 14 en zondag 15 september. Het thema is ‘Plekken van plezier’. De opening van het weekend zal plaatsvinden op vrijdagavond 13 september in Arminius. 

Kijk op de website van Open Monumentendag Rotterdam welke monumenten open zijn of haal de programmafolder op in het Schielandshuis bij Rotterdam Tourist Information.

Rondleiding Schielandshuis
Het Schielandshuis is hét vertrekpunt voor een bezoek aan de stad. Het is één van de weinig bewaarde historische gebouwen in Rotterdam en alleen daardoor al een bezoek waard. In het ‘Huis van de stad’ ontdek je Rotterdam in al haar facetten: kunst & cultuur, architectuur, festivals & evenementen, attracties, de mooiste plekken en woongebieden, winkelen, hotels en restaurants. Het vernieuwde Rotterdam Tourist Information in de moderne tuingalerij biedt bezoekers en bewoners informatie en inspiratie over Rotterdam.

Medewerkers van Rotterdam Partners nemen bezoekers mee voor een kijkje achter de schermen, ook naar ruimtes die niet dagelijks openbaar toegankelijk zullen zijn. Zoals bijvoorbeeld de unieke 17e-eeuwse stijlkamers, die normaal gesproken maar beperkt toegankelijk zijn.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 14 september 2019, 10:00-17:00
  • 15 september 2019, 10:00-17:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie