Opbouwdag 2019

17, 18 mei

Grootstedelijk evenement, Uitgelicht

Een oer-Rotterdams evenement waarop de (weder)opbouw van de stad word gevierd. Beleef de energieke na-oorlogse sfeer van aanpakken en opbouwen!

Je kunt o.a. een intieme theatervoorstelling bezoeken, een lezing volgen, spelletjes doen, een rit met een jaren ’50 bus maken en allerlei Rotterdamse wederopbouwtours doen. Van een speurtocht langs wederopbouwdieren in de stad tot een rondleiding in het monumentale gebouw van Greenchoice; van een wederopbouwroute in Miniworld tot de hardloopmanifestatie OpbouwRun! Of kom gewoon chillen in wederopbouwstijl bij onze hubs aan het Grotekerkplein en het Kruisplein. Hou de website in de gaten voor het exacte programma en precieze tijden!

Voor wie is het?
Opbouwdag is voor iedereen, van jong tot oud. Voor als je in Rotterdam woont, werkt of op bezoek bent. Als je Rotterdam beter wil leren kennen. Of liefhebber bent van de stad. Of als je denkt, hoezo wederopbouw? Laat je verrassen, want de wederopbouw zit in het DNA van Rotterdam en de Rotterdammers.

Share

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

    De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

    Meer informatie