Official kick-off N8W8 R'dam

24 januari 2020

Dance, Festivals, Pop / Rock

Op vrijdag 24.01.2020 vindt de kick-off van de onafhankelijke Rotterdamse nachtraad cq. N8W8 R’dam plaats bij MONO. De oprichting van deze stichting is een direct gevolg van de demonstratie Opstaan voor de Nacht die op 20 februari jl. plaatsvond.

Het programma bestaat deze avond uit een panelgesprek, presentaties en besprekingen van het visiedocument van de stichting en een ruimtelijke visie op nachtleven die is ontwikkeld, daarnaast wordt de website gelanceerd, is er een Q&A en zullen enkele prominenten uit het Nederlandse nachtleven een voordracht doen.

Gedurende het evenement zijn er gratis plantaardige hapjes van Aardig Onderweg-award winnaar Falafval en na het inhoudelijk programma volgt er een borrel die overloopt in de clubnacht die (A)WAKE heeft geprogrammeerd in dezelfde venue

Share

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 24 januari 2020, 17:00-20:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie