NTJAM ROSIE & SMANDEM. ELLE -REWORKED

1 juni 2023

Jazz of Wereldmuziek, Pop en Rock

Een iconic collaboration in the making! Rotterdam’s very own singer-songwriter Ntjam Rosie en de Amsterdamse jazz crew SMANDEM. slaan hun handen in één voor de aankomende ep ELLE – Reworked. De beste combinatie sinds peanutbutter & jelly als je het aan ons vraagt. Donderdag 01 juni presenteren zij hun nieuwe ep in BIRD!

In 2010 releasete Ntjam Rosie haar tweede album ELLE. Twaalf jaar later genieten we nog altijd van haar eigenzinnige visie op jazz en soul en haar karakteristieke sound. Destijds wilde zij zichzelf bewijzen en gezien en gehoord worden. Inmiddels heeft ze dat kunnen loslaten en kijkt ze graag met een frisse blik naar nieuwe muzikale mogelijkheden, nieuwe sounds en nieuwe energie. Om die reden besloot ze met de Amsterdam-based SMANDEM. een selectie van de songs van ELLE onderhanden te nemen en naar het heden te brengen. Het resultaat is een sound die tegelijk energiek en vibey aanvoelt alsook rauw en smooth. De ep ELLE – Reworked verschijnt in April 2023, dus genoeg tijd om je bekent te maken met de nieuwe ep voordat Ntjam Rosie & SMANDEM. te zien en te horen zijn in BIRD.

BIRD

Podium, club en restaurant BIRD bevindt zich onder de Hofbogen in Rotterdam en biedt een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica.

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

€17.5