NN Marathon Rotterdam 2018

8 april 2018

Highlights, Hoogtepunt, Sportevenement

De NN Marathon Rotterdam beleeft op zondag 8 april 2018 haar 38e editie. De absolute wereldtop staat aan de start van de voet van de Erasmusbrug naast vele duizenden andere lopers.

Het marathonweekend is een mix van (top)sport en volksfeest. Geen andere marathon in Nederland kan de sfeer in Rotterdam evenaren met ruim 925.000 enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

Het evenement kent diverse onderdelen: NN Marathon Rotterdam, 10 km Loop Rotterdam, AD Mini Marathon Rotterdam (4,2 km) (zaterdag), NN Kids Runs (1 km & 2,5 km) (zaterdag) en Business Runs.

Voorafgaand aan de marathon vindt op vrijdag 6 en zaterdag 7 april de Rotterdam Marathon Sport Expo plaats in het Beurs-World Trade Center. Naast het ophalen van de marathon startbewijzen biedt de Expo alles op gebied van hardlopen en lifestyle, zowel voor de professionele als de recreatieve hardloper, man of vrouw. Zie ook www.marathonsportexpo.nl.

Share

Diverse locaties

Evenementen die plaatsvinden op verschillende (culturele) locaties in Rotterdam.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  Meer in Diverse locaties

  t/m 14 mei 2018
  Operadagen Thuis

  Operadagen Thuis

  Minioperavoorstellingen in huiskamers verspreid door heel Rotterdam. Onderdeel Operadagen Rotterdam.

  Opera
  t/m 04 juni 2018
  De Rotterdamse Dakendagen

  De Rotterdamse Dakendagen

  Van 1 t/m 3 juni 2018 kun je het dak op. De Rotterdamse Dakendagen bieden dan weer een weekend lang toegang tot de bovenstad. Daar vind je spectaculaire uitzichten, nieuwe perspectieven en eindeloos veel ademruimte. Bezoekers kunnen terecht op twintig open daken en een uitgebreid programma bezoeken van tours, concerten, kunst, natuur en diners op hoogte.

  Architectuurmaand, Cultureel festival, Highlights
  t/m 29 juli 2018
  Rotterdam Unlimited 2018

  Rotterdam Unlimited 2018

  Rotterdam wordt vijf dagen lang ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, street-art, en theater en natuurlijk het Zomercarnaval.

  Cultureel festival, Highlights, Jazz / Wereld

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie