NN Marathon Rotterdam 2019

7 april 2019

Highlights, Sportevenement

De NN Marathon Rotterdam beleeft op zondag 7 april 2019 haar 39e editie. De absolute wereldtop staat aan de start van de voet van de Erasmusbrug naast vele duizenden andere lopers.

Het marathonweekend is een mix van (top)sport en volksfeest. Geen andere marathon in Nederland kan de sfeer in Rotterdam evenaren met ruim 925.000 enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

Het evenement kent diverse onderdelen: NN Marathon Rotterdam, 10 km Loop Rotterdam, AD Mini Marathon Rotterdam (4,2 km) (zaterdag), NN Kids Runs (1 km & 2,5 km) (zaterdag) en Business Runs.

Voorafgaand aan de marathon vindt op vrijdag 5 en zaterdag 6 april de Rotterdam Marathon Sport Expo plaats in het Beurs-World Trade Center. Naast het ophalen van de marathon startbewijzen biedt de Expo alles op gebied van hardlopen en lifestyle, zowel voor de professionele als de recreatieve hardloper, man of vrouw. Zie ook www.marathonsportexpo.nl.

Share

Specifieke openingstijden

  • 7 april 2019, vanaf 10:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis publiek

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie