Next Level: Guerrilla Arcade


Old school gamen op Rotterdamse architectuur? Reusachtige Pac-Man neemt deze winter de binnenstad over.

Een highscore behalen op de muur van Pathé, Bijenkorf of op het Binnenwegplein? Dat kan deze winter in de binnenstad van Rotterdam. Winkelend publiek wordt door Next Level: Guerrilla Arcade uitgedaagd om klassieke videospellen te spelen, metershoog geprojecteerd op iconische gebouwen.
Wie haalt de Rotterdamse highscore? Het is koopavond in Rotterdam. De bezoekers van de binnenstad wandelen van winkel naar winkel. Next Level projecteert plotseling een reusachtig videospel, zoals Pac-Man of Tetris, metershoog op de wand van een gebouw. Gelukkige voorbijgangers mogen de knoppen bedienen en proberen om dé Rotterdamse highscore te behalen. Wie aan het einde van de winter de hoogste score op zijn of haar naam heeft staan wint een mooie prijs.
In december en januari zijn de spellen tijdens koopavonden in de stad te vinden. De Facebookpagina van Rotterdam Binnenstad geeft aan waar en wanneer je de spellen kunt spelen.

Centraal Station Rotterdam

Rotterdam Centraal Station wordt ook wel de internationale toegangspoort van Rotterdam genoemd. Dagelijks passeren zo’n 110.000 reizigers het Centraal Station om gebruik te maken van bus, tram, metro of trein. Intercity’s uit heel Nederland (inclusief Intercity Direct), de Thalys en andere internationale hogesnelheidstreinen stoppen hier dagelijks meerdere keren per dag of zelfs per uur.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • Gratis


Meer winter

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card