COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

New Beginnings

20 juli 2020 t/m 19 oktober 2020

Hoogtepunt, Tentoonstelling, Toptentoonstellingen

Rotterdamse fotografen Ossip van Duiven, Iris van den Broek en Claire Droppert hebben prachtige foto’s gemaakt van de stad in tijden van Corona. De expositie op de Euromast laat enerzijds de lege stad zien in tijden van de “slimme”lockdown. Nooit hadden we verwacht Rotterdam op deze manier te zien. Anderzijds laat de expositie de geleidelijke terugkeer zien van mensen op straat. Langzaam krijgen we onze vrijheid weer terug, maar er is een duidelijk voor- en na waarin een nieuw normaal is ontstaan.

Benieuwd naar de foto’s die Ossip, Iris en Claire hebben gemaakt? Bezoek dan onze unieke foto expo op ons platform op 100 meter hoogte!

Share

Euromast

De Euromast – het hoogste gebouw van Rotterdam - biedt een fantastisch uitzicht van 360 graden op de stad en de haven. Op 100 meter hoogte bevinden zich het uitkijkplatform en de brasserie. Met de Euroscoop kun je zelfs naar 185 meter.

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis Gratis te bezoeken bij aankoop van een entree bewijs voor de Euromast

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie