Najib & Jandino - Live in de Kuip

De ticketverkoop start vrijdag 16 december om 10.00 uur op www.comedyenconcert.nl. De link staat onderaan deze pagina.

Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland: de Kuip. Omlijst door een muzikaal programma met een paar van de populairste acts van dit moment. Na Michael Jackson, Prince en Bruce Springsteen is De Kuip nu dus voor Najib en Jandino.

"Het is voor mij altijd al een droom geweest om met Najib samen te werken én een show in De Kuip te geven. Dit zijn dus twee dromen die in één keer uit gaan komen.", aldus Jandino. Najib: "Het moet een kick zijn voor voetballers om in een vol stadion te scoren. Dat gevoel willen wij ook hebben. Hoe mooi is het om voor 40.000 fans op te treden." Jandino: "Ik heb ooit meegedaan aan de selectie rondes van Feyenoord, maar ik ben er niet doorheen gekomen. Nu kom ik terug."

Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht.

De Kuip (Feyenoord Stadion)

Stadion de Kuip is al sinds 1937 de thuishaven van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Voorzitter Leen van Zandvliet vatte destijds het ambitieuze plan op voor een stadion van 65.000 toeschouwers, in die tijd revolutionair voor Nederland. De Rotterdamse architecten Brinkman en Van der Vlugt, de ontwerpers van de Van Nellefabriek, ontwierpen vervolgens een stadion met twee tribunes boven elkaar, waarbij het publiek dicht op het veld zit.

Adres & Contact

Share

Meer in De Kuip (Feyenoord Stadion)

Meer cabaret

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card