Nacht van Oranje

26 april 2018

Koningsdag, Muziekfestival, Pop / Rock

Traditioneel op de avond voor Koningsdag vindt in Ahoy het Hollandse muziekplaats Nacht van Oranje plaats.  Dat betekent feest en meezingen met de grootste hits van vaderlandse topartiesten, de medleyblokken en afsluiter Lee Towers. Alle songteksten verschijnen op lichtkranten boven het podium, dus trek je oranje pak aan en doe mee. Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Line-up
2 Unlimited, André Hazes, Wolter Kroes, Rob de Nijs, Snollebollekes, Het Feestteam, Gebroeders Ko, Dennie Christian, René Schuurmans, Corry Konings, Lawineboys, John West, GENTS en Lee Towers.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al ruim 45 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 26 april 2018, 19:45-00:10

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

van €23, 00 t/m €29, 00

Meer in Rotterdam Ahoy

t/m 03 juni 2018
The Flying Dutch

The Flying Dutch

Tien van Nederlands beste dj’s komen op één dag samen op het grootste outdoor dance festival!

Dance, Muziekfestival, Pop / Rock
t/m 16 juli 2018
NN North Sea Jazz Festival 2018

NN North Sea Jazz Festival 2018

Drie dagen lang trakteren wereldsterren én nieuw talent het publiek op geweldige muzikale performances. Onder anderen Nile Rodgers & CHIC, Earth Wind & Fire, Gregory Porter en Khalid treden dit jaar op.

Highlights, Muziekfestival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie