Motel Mozaïque

18, 19, 20, 21 april

Cultureel festival, Festivals, Highlights

Motel Mozaïque is één groot avontuur in de Rotterdamse binnenstad waar je een hoop spannende, nieuwe artiesten ontdekt. Ook voor gevestigde namen ben je er aan het juiste adres. Naast zo’n 90 optredens presenteert het festival 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van Motel Mozaïque (ver)leiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. Motel Mozaïque is het festival waar je kunt verwachten het onverwachte te gaan ervaren.

Line-up
De Berlijnse electronicareus Apparat (live), de Turkse psych rockband Altin Gun, het jonge Afrobeatcollectief Kokoroko, de fenomenale innovatieve pianist Lubomyr Melnyk, de nieuwe soulster Nilüfer Yanya en Helado Negro (dromerige electropop) treden tijdens het Paasweekend op in ‘the coolest city of Europe’.

Ook Anna St. Louis, Bendik Giske, Cherry Glazerr, Cocaine Piss, Colin Self, Drahla, FELBM, Fontaines D.C., Outlet Drift, Pom Poko, Rimon, The Dandelion en Tourist zijn van de partij. De komende maanden wordt het programma uitgebreid met nog tientallen muziekacts, performers, kunstenaars, ontdekkingsroutes en unieke projecten.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 18 april 2019
  • 19 april 2019
  • 20 april 2019
  • 21 april 2019

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

van €35, 00 t/m €70, 00 early bird tickets

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie