Motel Mozaïque

7, 8 april

Festivals, Highlights, Hoogtepunt

Het avontuurlijke festival vindt op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 weer plaats op diverse locaties (o.a. Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein, Rotown) in de binnenstad van Rotterdam.

Thundercat, The Slow Show, Lisa Hannigan, Weyes Blood, Grandaddy, Anna Meredith, The Lemon Twigs, Joep Beving, Ryley Walker, Isaiah Rashad, serpentwithfeet en vele andere artiesten zijn van de partij. Het festival wordt op donderdag 6 april geopend met een exclusief cine-concert van Tindersticks.

Kunstenfestival ‘Motel Mozaïque’ is één groot avontuur. Een ontdekkingsreis waarbij de motelgasten nieuwe smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst leren kennen, met daarbij ook nog eens speciale projecten of unieke samenwerkingen. Het festival wordt door pers en bezoekers regelmatig geroemd om de immer scherpe programmering. Daarnaast kunnen festivalbezoekers op bijzondere wijze overnachten in een slaapproject dat jaarlijks door performers of kunstenaars wordt vormgegeven. En dan zijn er natuurlijk nog de Gidsen van Motel Mozaïque, een groep van ongeveer dertig jonge creatievelingen met een grote passie voor zowel het festival als de stad Rotterdam, waarin zij de gasten hun tofste plekjes zien.

“Motel Mozaïque, het jaarlijkse festival in Rotterdam waar avontuur en vernieuwing in de popmuziek worden gevierd.” Volkskrant

“Motel Mozaïque is een Rotterdams paradepaardje. De bevlogen organisatie heeft een concept ontwikkeld dat houdbaar blijkt: vermaak de festivalgasten zoals je je vrienden zou vermaken.” NRC

Diverse locaties

Evenementen die plaatsvinden op verschillende (culturele) locaties in Rotterdam.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Meer in Diverse locaties

  t/m 14 mei 2018
  Operadagen Thuis

  Operadagen Thuis

  Minioperavoorstellingen in huiskamers verspreid door heel Rotterdam. Onderdeel Operadagen Rotterdam.

  Opera
  t/m 04 juni 2018
  De Rotterdamse Dakendagen

  De Rotterdamse Dakendagen

  Van 1 t/m 3 juni 2018 kun je het dak op. De Rotterdamse Dakendagen bieden dan weer een weekend lang toegang tot de bovenstad. Daar vind je spectaculaire uitzichten, nieuwe perspectieven en eindeloos veel ademruimte. Bezoekers kunnen terecht op twintig open daken en een uitgebreid programma bezoeken van tours, concerten, kunst, natuur en diners op hoogte.

  Architectuurmaand, Cultureel festival, Highlights
  t/m 29 juli 2018
  Rotterdam Unlimited 2018

  Rotterdam Unlimited 2018

  Rotterdam wordt vijf dagen lang ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, street-art, en theater en natuurlijk het Zomercarnaval.

  Cultureel festival, Highlights, Jazz / Wereld

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie