Missie Zkt Massa

14, 15, 16, 17 juni

Highlights, Theater/toneel, Uitgelicht

Revolutiekunstenaars Viktor Chlebnikov (Thijs Prein) en Vladimir Majakovski (Merijn de Jong) rijden in een terreinwagen met oplegger door het land. Voor de deur van Kantine Walhalla, aan de kade van de Rijnhaven, pakken ze hun ingenieuze pop-up decor uit. Zo begint een wonderlijke, humoristische aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme.

Missie Zkt Massa is een muziekspektakel waar de adrenaline en het idealisme van af spatten. Met tekst van Ko van den Bosch en livemuziek van Tin Men and the Telephone. In het NRC kreeg de voorstelling vier sterren.

Kantine Walhalla

Kantine Walhalla is een dependance van Theater Walhalla, in een oude arbeiderskantine in de Fenixloodsen op Katendrecht.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Prijsoverzicht

  Prijstoelichting

  €15, 00

  Meer in Kantine Walhalla

  t/m 28 november 2019
  Freek de Jonge (leesvoorstelling)

  Freek de Jonge (leesvoorstelling)

  In voorbereiding op een televisie-uitzending op 1 januari leest Freek zijn invallen en uitvallen voor over de hel die we het afgelopen jaar doorstaan hebben en het paradijs dat ons het komend jaar te wachten staat.

  Cabaret, Theater/toneel
  t/m 18 januari 2020
  Dorona Alberti

  Dorona Alberti

  Muzikale ode aan de muziek uit de James Bond films

  Muziek overig
  t/m 27 januari 2020
  Ocobar's Sunday

  Ocobar's Sunday

  Via de country uit Nashville, langs de funk uit New Orleans, lonkend naar de blues uit Engeland of soms zelfs knipogend naar de oerhollandse smartlap.

  Theater/toneel

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie