Meesterlijk!

7 december 2019 t/m 29 maart 2020

highlight, Tentoonstelling, Toptentoonstellingen

Met de tentoonstelling ‘Meesterlijk!’ presenteert de Kunsthal Rotterdam een groots overzicht van vier eeuwen schilderijen en tekeningen van beroemde meesters als Rembrandt, Rubens, Van Gogh, Delacroix, Pissarro, Saenredam, Goltzius en Basquiat. Ook is werk te zien van minder bekende kunstenaars als Cornelis Saftleven en Joseph Augustus Knip.

Ruim 130 werken uit de collectie Boijmans Van Beuningen belichten de bijzondere wisselwerking tussen schilder- en tekenkunst en laten de liefde zien van de grote meesters voor tekenen. De tekeningen lijken je dichterbij de kunstenaar te brengen en zijn vaak veel vrijer en intiemer dan de schilderijen die we van deze meesters kennen. ‘Meesterlijk!’ toont het grote meesterschap van kunstenaars die in beide kunstvormen uitmunten.

Er geldt een toeslag van €2,50 per bezoeker voor alle tentoonstellingen gedurende 13 oktober 2019 t/m 8 maart 2020. Jongeren t/m 17 jaar zijn gratis, Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig.

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam, in een opvallend gebouw ontworpen door het Rotterdamse bureau OMA/Rem Koolhaas, werd geopend in 1992.

Adres & Contact

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€14, 00

Meer in Kunsthal Rotterdam

t/m 9 maart 2020
Thierry Mugler: Couturissime

Thierry Mugler: Couturissime

De allereerste overzichtstentoonstelling van het werk van de Franse maker Thierry Mugler: visionair, couturier, fotograaf en parfumeur.

Highlights, Tentoonstelling, Toptentoonstellingen
t/m 25 mei 2020
Peter de Krom - Hoek van Holland

Peter de Krom - Hoek van Holland

De foto’s van Peter de Krom laten Hoek van Holland zien, midden in haar identiteitscrisis.

Tentoonstelling

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie