Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Maria Mena

13 december 2020

Pop / Rock

De Noorse songwriter Maria Mena staat bijna twintig jaar in het voetlicht en heeft in die periode alle kanten van het artiestenbestaan ten lijve ondervonden. Ze brak als tiener door met pure pophits als Lullabye en You’re The Only One. Naarmate haar loopbaan vorderde werden haar albums meer uitgesproken, grilliger, experimenteler en persoonlijker, zowel stilistisch als tekstueel.

Op albums als Cause and Effect, Viktoria en laatste langspeler Growing Pains zingt Mena onverbloemd en ontwapenend over onderwerpen als depressie, writer’s block en echtscheiding. Haar fluwelen stem heeft de unieke gave om de vaak roerige aard van haar liedjes te verzachten. Vijf jaar na Growing Pains keert Maria Mena eindelijk terug op het podium met nieuwe zeggingskracht, muzikale invloeden en ervaringen op zak

Maassilo

Een avondje lekker partyen doe je in de Maassilo, één van de meest spectaculaire clublocaties van Nederland.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 13 december 2020, 19:30-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€44, 50 incl fee

Meer in Maassilo

t/m 7 november 2020
Danny Vera

Danny Vera

Bekend van Voetbal International en met Rollercoaster de hoogste binnenkomer ooit in de Top 2000.

Pop / Rock

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie