Jurassic Kingdom: Waar Dino's tot leven komen

7 juli 2018 t/m 29 juli 2018

Highlights, Hoogtepunt, Jeugdfestivals

Dino’s zijn hip! In het Beatrixpark in Schiedam reis je deze zomer meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en waan je je tussen de levensgrote dinosauriërs. Met meer dan dertig bewegende dino’s, inclusief zwaaiende staarten en brullende geluiden, biedt Jurassic Kingdom een spectaculair dagje uit voor het hele gezin. Niet alleen de kleintjes kijken hun ogen uit bij Jurassic Kingdom, ook papa en mama zullen versteld staan van de levensgrote geanimeerde dino’s. Jurassic Kingdom is een echte beleving voor de kids én de ouders tijdens de schoolvakantie!

Bezoekers kunnen langs de paden en tussen de bomen van het Beatrixpark in Schiedam de indrukwekkende, levensgrote replica’s van ieders favoriete dino’s ontdekken: van de reusachtige Tyrannosaurus Rex en Triceratops tot de lange Diplodocus.

Specifieke openingstijden

  • 29 juli 2018, 10:00-18:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€11, 00 Prijzen variëren voor volwassenen, ouderen en kinderen. Voor een prijsoverzicht, zie de website.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie