In The Grip Of Winter lll

23 februari 2020

Festivals, Pop / Rock

De derde editie van het In The Grip Of Winter Fest gaat een geweldige editie worden. De beste bands uit de underground laten we op je los, ongeacht de stijl.

Op deze derde editie hebben we een headliner weten te strikken die exclusief voor ons feestje naar Rotterdam komt. Het gaat over niemand minder dan Archgoat. Beenharde black metal (met een vleugje death metal) die zijn weerga niet kent. Voer voor fans van acts als Beherit of Blasphemy.

Een vette death metal band mag natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we het Zweedse Entrails binnen gehengeld. De band levert in oktober 2019 het fantastische zesde album “Rise Of The Reaper” af dat weer gevuld staat met meedogenloze pure Zweedse death metal.

Baroeg

Baroeg is hét Rotterdamse poppodium dat zich richt op harde en alternatieve muziek. Met meer dan 30 jaar ervaring in stijlen als metal, punk, rock, gothic, hardrock en industrial is Baroeg dé thuisbasis voor de underground muziekliefhebber.

Specifieke openingstijden

  • 23 februari 2020, 15:00-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€19, 00 Aan de deur €20,00

Meer in Baroeg

t/m 15 maart 2020
Mondo Generator

Mondo Generator

Dit drietal uit LA speelt een dampende combinatie van vette rock en knallende punk.

Pop / Rock

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie