IJsvrij Park Festival

30 november 2018 t/m 6 januari 2019

Cultureel festival, Festivals, Highlights

IJsvrij Park Festival opent komende winter opnieuw haar ijsbaan. Bezoekers kunnen er terecht voor een rondje schaatsen met vrienden en familie of na werktijd aanschuiven om op te warmen met een hapje of glühwein.  

IJspret
Je kunt bij dit winterse festival voor een klein prijsje (2,50 euro per paar) schaatsen huren, voor kinderen gelden andere tarieven. Schaats een romantisch rondje met je vriend(in), heb lol met klasgenootjes of kom de baan uitproberen met het hele gezin. Als het donker wordt, steken ze de lampjes aan en worden er extra mutsen en handschoenen klaargelegd voor na het schaatsen. Dit jaar is de ijsbaan groter!

Festivalprogramma
Plof na het schaatsen neer in de sfeervolle setting van het verwarmde terras bij het paviljoen. Hier bestel je lekkere hapjes en drankjes. Het festival breidt uit met een ‘IJsvrij-Kerstmarkt met spijzen en ambachten’. In het weekend van 21 tot en met 24 december wordt een deel van het park, rondom het standbeeld van Tollens, tot een knus dorpsplein omgetoverd waar je Rotterdams geproduceerde lekkernijen en ambacht kunt proeven en kopen. Het verdere programma wordt nog bekend gemaakt.

Meer informatie over het festival?
Check de website of facebookpagina van het festival voor meer informatie en de laatste updates.

Share

Het Park (bij de Euromast) & Schoonoord

Oude bomen en mooie waterpartijen in Het Park bij de Euromast grenzend aan de historische tuin Schoonoord.

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie