High Tea Cruise

t/m 26 december 2018

Excursie, Kerst

Spido biedt ook buiten het hoogseizoen de mogelijkheid om wat meer van de indrukwekkende Rotterdamse havens te zien.

Tijdens een uitgebreide havenrondvaart van ca. 3 uur varen wij naar het Botlekgebied waar je van dichtbij de enorme bedrijvigheid van deze wereldhaven kunt aanschouwen met uniek uitzicht op scheepswerven, droogdokken en de overslag van containers.

Tijdens deze tocht kun je gaan genieten van een heerlijk high tea buffet met diverse zoete en hartige lekkernijen, die ons eigen keukenteam speciaal voor je heeft samengesteld. Buiten de havenactiviteiten geniet je ook van het steeds afwisselende decor van de, inmiddels beroemde, Rotterdamse skyline.

Je ziet een aantal imposante gebouwen en beeldmerken voorbijkomen zoals de prachtige Erasmusbrug, Hotel New York en de Euromast.

Spido

Beleef de haven vanaf het water. Maak een rondvaart met Spido, en vaar langs werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Het eerste en laatste deel van de tocht gaat langs de imposante skyline van Rotterdam.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 26 december 2018, 14:00-17:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€32, 50 4 t/m 11 jaar € 21,50

Meer in Spido

t/m 1 januari 2019
New Years Eve Cruise

New Years Eve Cruise

Op oudejaarsavond transformeert het schip in een drijvende disco met spectaculair uitzicht op de rivier de Maas en de skyline van Rotterdam.

Dance
t/m 10 maart 2019
Rotterdamse Bijnamen Tramtour

Rotterdamse Bijnamen Tramtour

Leuke tour in historische jaren '30 tram dwars door Rotterdam met veel anekdotes en bijnamen.

Excursie

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie