Het Nationale Vuurwerk

31 december 2018

Cultureel festival, Dance, Festivals

Precies om middernacht barst het vuurwerkspektakel los. Met dit keer muzikale begeleiding van het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO). Het orkest bestaat dit jaar 100 jaar en heeft een speciale compositie opgenomen die past bij de harde knallen van het vuurwerk.

De show is gratis te bekijken vanaf de Boompjeskade. Hier worden oliebollen uitgedeeld en de hits van afgelopen jaar komen voorbij.

Gratis OV
Tijdens oudjaarsavond rijden er gratis metro’s. Lijnen C en E van de RET gaan tussen 22.00 en 02.00 uur volgens een speciale dienstregeling. Geen zin om naar buiten te gaan? De show wordt op televisie uitgezonden op RTL.

Kindervuurwerk
Naast de grote show is er sinds vorig jaar ook een aparte show voor kids. Met om 18.00 uur muziek en om 19.00 uur het aftellen naar 2019. Voor de brug wordt een ponton in het water gelegd. Hiervandaan wordt vooral siervuurwerk afgestoken. Het evenement op de Holland Amerika kade is al vol, maar vanaf de Willemskade en het Willemsplein is het vuurwerk ook goed te zien.

Share

Erasmusbrug

De 800 meter lange Erasmusbrug is de verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van Rotterdam. De Erasmusbrug is hét icoon van de stad Rotterdam. Ontworpen door Ben van Berkel (1996)

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 31 december 2018, vanaf 22:30

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

Meer in Erasmusbrug

t/m 1 januari 2019
Triple A – New Year’s Ball

Triple A – New Year’s Ball

Pal naast de Erasmusbrug organiseert Het Nationale Vuurwerk een feest met dj's.

Dance

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie