Gilla Band + M(h)aol

25 november 2022

Pop en Rock

Altijd een groot genoegen om een van de beste noisebands van het afgelopen decennium weer eens te verwelkomen in 010. Huh, ‘Gilla Band‘? ‘Heb ik onder een steen gelegen?’, denk je nu vast. Welnee joh, Gilla Band is slechts de nieuwe naam van de groep die voorheen Girl Band heette.

Voor de rest blijft alles hetzelfde, songs die klinken als een schroothoop door het oog van een orkaan: dwars, ongekend meedogenloos en vaak een beetje ongemakkelijk. Soms klinkt Gilla Band meer als hele harde techno dan een gitaarband, vaak werkend met subtiele aerodynamische spanningsbogen en gelaagdheid boven bekende popstructuren. Een band die je fysiek in de ruimte moet voelen om volop te waarderen.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Rotown

Rotown is café, restaurant en poppodium in één. Rotown is in 2020 door de popsector uitgeroepen tot beste podium van Nederland. Muziekliefhebbers van alle leeftijden weten deze plek op de Nieuwe Binnenweg, vlakbij het Museumkwartier al meer dan 25 jaar te vinden.

Adres & Contact

Specifieke tijden

  • 25 november 2022, 21:15-23:00
De keuken sluit om 21.30 uur.

Prijsoverzicht

€16

Meer in Rotown

t/m 24 november 2022
Jack

Jack

De van zowel Nederlandse als Turkse afkomstige rapper/zanger Jack speelt een thuiswedstrijd in zijn geboortestad Rotterdam. Z’n derde single Op de Weg werd een megahit en stond dan ook op nummer 64 van de Nederlandse single top 100, vanaf dit moment is Jack niet meer weg te slaan uit de hitlijsten.

Varia
t/m 24 november 2022
Joey Valence & Brae

Joey Valence & Brae

Voor fans van: Beastie Boys, Run-DMC, The Prodigy

Pop en Rock
t/m 24 november 2022
Madison Cunningham

Madison Cunningham

Voor fans van: Phoebe Bridgers, Clairo, Kacey Musgraves

Pop en Rock