Geen Daden Maar Woorden Festival

13 oktober 2018

Cultureel festival, Festivals, Highlights

Op deze avond vormen Kantine en Theater Walhalla, Kopi Soesoe en zaak.acht het decor van Geen Daden Maar Woorden Festival. Ontdek nieuwe stemmen in de literatuur, muziek en spoken word en geniet met een drankje in je hand van voordrachten, interviews, optredens en meer!

Programma
Schrijvers Marjolijn van Heemstra en Nina Polak staan op het programma, evenals getalenteerde debutanten Marieke Lucas Rijneveld, Aafke Romeijn, Radna Fabias en Simone Atangana Bekono. Verwacht mooie woorden van de Rotterdamse spoken word-artiest M. en laat je verrassen door taaltalenten Gershwin Bonevacia en Chanty Louis. Dein mee op de klanken van Clean Pete en geniet van de teksten van singer-songwriters Joost Wander en Vic Willems.

Verwacht naast spetterende optredens ook boeiende duo-interviews, verzorgt door Lisa Weeda en Marco Martens. En nieuw dit jaar is Club Debuut: een leesclub deluxe waarbij Sytske van Koeveringe in de spotlight staat.

Specifieke openingstijden

  • 13 oktober 2018, 20:00-00:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€12, 00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie