Festival Magia

23, 24 augustus

Cultureel festival, Festivals, Hoogtepunt

Dit jaar staat de Witte de Withstraat in vuur en vlam door Festival Magia! Het festival zet de spotlight op onderbelichte iconen en vernieuwers, en brengt ze bij elkaar voor een uniek gratis festival. Verwacht een dansbare, vernieuwende line-up vol tropische klanken. Of je de artiesten nu kent of niet: je gaat gegarandeerd los!

Verwacht het beste van het onbekende uit de gehele wereld, met onder andere Sachiko Kanenobu (Japan), Ntombi Ndaba & Esa’s Afro-Synth Band (Zuid Afrika), Orpheu The Wizard (NL), Mim Suleiman (Zanzibar), Yin Yin (NL), Digital Zandoli (Frankrijk), Penny Penny (Zuid Afrika) en nog veel meer.

Foto: Bas Czerwinski

Share

Witte de Withkwartier

Het Witte de Withkwartier is het kloppende hart van de Rotterdamse kunstscene en staat bekend om het bruisende nachtleven. Ga kunstkijken bij TENT of Witte de With, bezoek een voorstelling in Theater Witte de With of dompel je onder in de avantgardistische film- en muziekprogrammering van WORM. Overdag zijn de galeries, de cultuurinstellingen en modewinkels geopend, ‘s avonds wordt de aandacht verl

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 23 augustus 2019, 18:00-04:00
  • 24 augustus 2019, 13:00-04:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie