Everybody Happy!


De nieuwste dinnershow in Villa Thalia is Everybody Happy en garandeert een lach van oor tot oor.

De show is ieder weekend te reserveren. Een avond uit bij Dinnershow Villa Thalia is een ware belevenis voor jong en oud. In tegenstelling tot andere dinnershows draait het in Villa Thalia om interactie tussen het publiek en de artiesten. Deze show vind letterlijk rondom de gasten plaats. Zangers, dansers en acrobaten duiken overal in de zaal op en de gehele show wordt versterkt door indrukwekkende 360-graden projecties.

Everybody Happy beleef je vanaf € 75,-. Dit is inclusief show, een viergangendiner, een onbeperkt drankarrangement (bier, fris en wijn) en een geweldige afterparty in de populaire Club Villa Thalia waar er tot in de late uurtjes gedanst kan worden.

Villa Thalia (dinnershows)

Waar ooit bioscoop Thalia filmliefhebbers verwelkomde, is nu Villa Thalia geopend. Het (film)verleden loopt als een rode draad door deze nieuwe uitgaansgelegenheid, waar luxe en stijl de boventoon voeren. Het is de eerste uitgaanslocatie in Nederland met 360 graden projecties, vliegmachines en doorlopend entertainment. Van vrijdag t/m zondag worden er spectaculaire dinnershows in bioscoopstijl gegeven. Er zijn 280 zitplaatsen, trapsgewijs met elkaar verbonden, die deels of in z n geheel afgehuurd kunnen worden. De dinnershow bevat een 3-, 4- of 5-gangenmenu bereid onder supervisie van d...

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • €75,- t/m €175,-

    Verschillende arrangementen en menu's


Share

Meer highlights

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card