Eendracht Festival

18 juli 2019

Festivals, Highlights, Hoogtepunt

Op donderdag 18 juli vindt de tiende editie van het Eendracht Festival plaats. Verspreid over zo’n 18 locaties, in samenwerking met meer dan 20 hosts, laat het showcasefestival zien wat er zich op dit moment allemaal afspeelt in de verschillende Rotterdamse scenes. Van hiphop tot punk, van jazz tot dubstep je vindt het er allemaal.

Maar op Eendracht Festival beleef je meer dan muziek alleen. Zo is er bijvoorbeeld ruimte voor Streetart, spoken-word en dans. Wil je weten wat er allemaal op makers-gebied gebeurt, is het Eendracht Festival een must-go. En zoals altijd zijn alle locaties weer helemaal gratis toegankelijk. Het programma begint vroeg in de middag en gaat door tot in de vroege uurtjes.

Share

Eendracht Festival

Tiende editie van dit gratis showcase festival, met nieuwe hosts, nieuwe locaties en een grondtekening door streetart artiest Franky Sticks.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 18 juli 2019, 13:00-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

gratis

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie