Duizel in het park

3, 4, 5 augustus

Cultureel festival, Festivals, Highlights

Het festival brengt ieder jaar een breed programma vol literatuur, kunst, theater en muziek.

In het groen
Schrijvers verrassen je met verhalen, je leert iets nieuws over Rotterdam en ploft vervolgens neer in het gras om naar een concert te luisteren. De artiesten en activiteiten zijn verspreid over uiteenlopende plekken in het park: van bijzondere podia tot intieme settings tussen de bomen en aan het water.

Installatie
Ook Villa Zebra is aanwezig op het festival. Kunstenares Chantal van Heeswijk neemt haar installatie Bewaar mij maar voor later mee naar het Vroesenpark. Chantal speelt met de tijd door iedereen uit te nodigen in een levensgrote vrieskist plaats te nemen. Wat wil jij invriezen voor later? In drie verschillende ‘staarplekken’ ontmoet je anderen en kun je met elkaar wegdromen naar de toekomst? Welke gedachten zouden we kunnen bevriezen en welke wil je juist ontdooien?

Vroesenpark

Het Vroesenpark is een echt stadspark, dat al in 1929 werd aangelegd pal tegenover Diergaarde Blijdorp langs de Vroesenlaan. De ooievaar die bij Diergaarde Blijdorp broedt, komt hier dan ook iedere ochtend zijn voedsel zoeken. In het Vroesenpark zijn grote grasvelden waar je eindeloos kunt rennen en spelen. Ook vind je er speeltoestellen en een visvijver.

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€5, 00 passe-partouts € 8,00 / kinderen t/m 12 jr gratis

Meer in Vroesenpark

t/m 26 augustus 2018
Vrije Volk Festival

Vrije Volk Festival

Sluit het zomerse, Rotterdamse festivalseizoen af op dit openminded festival in het Vroesenpark.

Dance, Muziekfestival

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie