DSW Bruggenloop Rotterdam

8 december 2019

Highlights, Hoogtepunt, Sportevenement

Zoals de naam al zegt voert het parcours je over de mooiste bruggen van Rotterdam. Samen met de schitterende skyline van Rotterdam vormt dit het decor van een unieke winterse loopbelevenis. Het 15 kilometer lange parcours van de Bruggenloop gaat over meerdere bruggen, waaronder de Van Brienenoordbrug. Langs het parcours staan vier DJ’s die jou met hun muziek zullen opzwepen. De start en finish vindt plaats naast Stadion De Kuip.

Share

De Kuip (Feyenoord Stadion)

Stadion de Kuip is al sinds 1937 de thuishaven van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Voorzitter Leen van Zandvliet vatte destijds het ambitieuze plan op voor een stadion van 65.000 toeschouwers, in die tijd revolutionair voor Nederland. De Rotterdamse architecten Brinkman en Van der Vlugt, de ontwerpers van de Van Nellefabriek, ontwierpen vervolgens een stadion met twee tribunes boven elkaar, waarbij het publiek dicht op het veld zit.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 8 december 2019, vanaf 15:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie