Djemaa el Fna

21, 22, 23 september

Culinair, Cultureel festival, Food festivals

Slenter tijdens Djemaa El Fna langs de traditioneel witte marktkramen, bezoek een kookdemo of luister naar muziek en verhalen van ver.

Het festival, geïnspireerd op het gelijknamige plein in Marrakesh, omarmt de verhalende traditie uit Marokko én de diversiteit aan culturen van thuisstad Rotterdam. Ruim 70 ondernemers koken live voor je op het plein. Het eten is geurig, kleurrijk, smaakvol en met liefde bereid.

Een rijk cultureel programma
Artiesten en muzikanten laten zich inspireren door de sfeer van duizend-en-een-nacht. Er is een uitgebreid cultureel programma (literatuur, muziek, theater, comedy & spoken word). Overal kom je bijzondere optredens en demonstraties tegen.

Editie 2017

Afgelopen jaar kon je, zoals je gewend bent, genieten van vele lekkere hapjes en vonden er optredens plaats van onder anderen Abdelkader en Saida Benali, Robert Vuijsje, Mariana Hirschfeld, Mounir Toub en Abdelkarim El-Fassi.

Share

Museumpark

Het Museumpark is onderverdeeld in vier zones: een bestrate zone, een romantische zone met bomen en een wandelbrug, een geasfalteerde stadszone voor evenementen en een strakke boomgaard.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 21 september 2018, 17:00-23:00
  • 22 september 2018, 13:00-23:00
  • 23 september 2018, 13:00-22:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€4, 00

Meer in Museumpark

t/m 06 augustus 2018
Museumpark Natuurtour

Museumpark Natuurtour

Ontdek stadsnatuur in het Museumpark tijdens Kunsthal LIVE OP ZONDAG.

Cultureel festival
t/m 27 augustus 2018
Pleinbioscoop Rotterdam

Pleinbioscoop Rotterdam

De 31e editie van de grootste openluchtbioscoop van Europa met Oscarwinnaars, blockbusters, klassiekers, de engste horror van 2018 en een kinderprogramma.

Cultureel festival, Festivals, Film

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie