De Notenkraker (6+)


'Een houten pop, muizen die bewegen als een wervelwind en heldhaftige tinnen soldaten die zwaaien met zwaarden'. Deze kerstvakantie komt het meest ultieme kerstsprookje 'De Notenkraker' tot leven in het Hofpleintheater. 

Clara krijgt op Kerstavond een notenkrakerpop cadeau. Daarna veranderen mensen ‘s nachts in bijzondere personen, worden poppen levend, wordt de notenkrakerpop een echte prins en verandert Clara zelf in een prachtige prinses. Er volgt een betoverend avontuur door een sprookjeswereld met sneeuw, snoepgoed en vele feeërieke figuren. 

‘De Notenkraker’, gespeeld door spelers van Jeugdtheaterschool Hofplein, geeft een eigentijdse twist aan een ware kerstklassieker. Deze keer geen groots ballet, maar een moderne muziektheatervoorstelling over fantasie, vriendschap en een beetje liefde. Met Tsjaikovski’s muziek in een nieuw jasje, hiphoppende regenboogelfjes en een boze Kerstman.


Hofpleintheater

Hofplein Rotterdam opende in 1985 haar deuren als jeugdtheaterschool. Inmiddels is het theater uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving en worden er naast voorstellingen ook cursussen en (beroeps)opleidingen gegeven.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • €10,- t/m €15,-


Share

Meer in Hofpleintheater

Meer hoogtepunt

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card