De Geheime Tuin - wintereditie 2018

22 feb 2018 - 25 feb 2018

Op een nog geheime locatie in Rotterdam creëren wij een verborgen stadsoase waar jij je onder kunt dompelen in de winterse wereld van de Geheime Tuin. Drie weekenden in februari kun jij je zowel binnen als buiten laten opwarmen in tropische wintersferen met magisch decor, spontane performances en speelse activiteiten. We hebben drie Rotterdamse curatoren uitgenodigd om een prikkelend programma vol muziek, theater, spoken word, kunstinstallaties en ander vermaak samen te stellen. Daarnaast breiden wij onze food en drink line-up uit met de verrukkelijke bites en huisgemaakte drankjes van lokale horeca helden. De Geheime Wintertuin is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je te wanen in een winters walhalla vol verrassingen.

Kan jij niet wachten om deze creatieve vrijplaats te ontdekken? Check het Facebook evenement en houd de website in de gaten voor alle updates rondom het festival. Op 7 februari om 23:59 stipt onthullen wij de locatie van De Geheime Tuin op onze facebook en website. Spannend!

Ben jij een toegewijde bezoeker van onze festivals en draag jij de Geheime Tuin een warm hart toe? Dan hoor jij bij de selecte groep van Geheime Aanbidders! Voor aankomende wintereditie introduceren wij de Geheime Aanbidder bandjes. Door De Geheime Tuin te steunen voor een minimumbedrag van €15,-, ontvang je een customized bandje waarmee je de gehele festival periode gratis naar binnen kunt en niet in de rij hoeft te staan. Wordt via de link geheime aanbidder

Openings­tijden

22 feb 2018 16:00 t/m 23:00
23 feb 2018 16:00 t/m 23:00
24 feb 2018 13:00 t/m 23:00
25 feb 2018 13:00 t/m 23:00

De Geheime Wintertuin

Dicht bij het oude Delfshaven aan de Schiehaven is de Geheime Wintertuin verstopt.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • €2,-

    https://www.ontdekdegeheimetuin.com/product-page


Meer culturele festivals

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card