De Geheime Tuin - wintereditie 2018

8 februari 2018 t/m 25 februari 2018

Cultureel festival, Highlights, Hoogtepunt

Op een nog geheime locatie in Rotterdam creëren wij een verborgen stadsoase waar jij je onder kunt dompelen in de winterse wereld van de Geheime Tuin. Drie weekenden in februari kun jij je zowel binnen als buiten laten opwarmen in tropische wintersferen met magisch decor, spontane performances en speelse activiteiten. We hebben drie Rotterdamse curatoren uitgenodigd om een prikkelend programma vol muziek, theater, spoken word, kunstinstallaties en ander vermaak samen te stellen. Daarnaast breiden wij onze food en drink line-up uit met de verrukkelijke bites en huisgemaakte drankjes van lokale horeca helden. De Geheime Wintertuin is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je te wanen in een winters walhalla vol verrassingen.

Kan jij niet wachten om deze creatieve vrijplaats te ontdekken? Check het Facebook evenement en houd de website in de gaten voor alle updates rondom het festival. Op 7 februari om 23:59 stipt onthullen wij de locatie van De Geheime Tuin op onze facebook en website. Spannend!

Ben jij een toegewijde bezoeker van onze festivals en draag jij de Geheime Tuin een warm hart toe? Dan hoor jij bij de selecte groep van Geheime Aanbidders! Voor aankomende wintereditie introduceren wij de Geheime Aanbidder bandjes. Door De Geheime Tuin te steunen voor een minimumbedrag van €15,-, ontvang je een customized bandje waarmee je de gehele festival periode gratis naar binnen kunt en niet in de rij hoeft te staan. Wordt via de link geheime aanbidder

Share

De Geheime Wintertuin

Dicht bij het oude Delfshaven aan de Schiehaven is de Geheime Wintertuin verstopt.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

    Prijsoverzicht

    Prijstoelichting

    €2, 00 https://www.ontdekdegeheimetuin.com/product-page

    De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

    Meer informatie