De Geheime Tuin - wintereditie

1, 2, 3 maart

Festivals, Highlights, Musical / Show

De Geheime Tuin reist elke editie naar een andere verborgen stadsoase. Voor het festival wordt een onbekende locatie tijdelijk omgetoverd tot magisch tuinfeest. Rotterdam wordt populairder en daardoor zijn locaties die voor langere tijd leeg staan steeds zeldzamer. Na vijf succesvolle edities van De Geheime Tuin is het tijd voor een nieuwe formule. Deze keer wordt niet drie weekenden, maar drie dagen een onontdekte plek omgetoverd tot tropische binnentuin.

Programma
Warm je zowel binnen als buiten op in tropische wintersferen met magisch decor, spontane performances en speelse activiteiten. Met de naam De Kas is al verklapt waar de hoofdzaal zich bevindt. Hier geven gevestigde artiesten als Arp Frique & Family, Conjunto Papa Upa, Het Gezelschap en San Proper maar ook lokale talenten een daverende show. Verwacht in De Balzaal dj’s Ici Sans Merci, Esteble & BeatuniQue, Submid en Egbert-Jan Weeber. Voor tribals en hottubs moet je bij De Healing Garden zijn. Tot slot wordt De Ruimte op vrijdag overgenomen door The Performance Bar en op zaterdag en zondag door een Silent Disco.

Locatie en vervoer
Net als bij de voorgaande edities blijft de locatie geheim tot de dag voor de opening. Door middel van hints op de Facebookpagina van De Geheime Tuin kun je de komende weken raden waar het festival plaatsvindt. Je kunt er feestelijk naartoe met de Silent Disco Tram.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 1 maart 2019, 16:00-23:00
  • 2 maart 2019, 13:00-23:00
  • 3 maart 2019, 13:00-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€0

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie