Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Danny Vera

6 november 2020

Pop / Rock

De loopbaan van Zeeuws americana-icoon Danny Vera verliep net zo hectisch als zijn grootste hit Roller Coaster doet vermoeden. In het begin was Vera broodmuzikant die met zijn ambachtelijke songs kroegen waar gemiddeld honderd man inpassen wist te bekoren. Nu speelt hij voor de grootste zalen met hele orkesten, net als Elvis Presley en Roy Orbison in hun Rennaissance-jaren.

Maar zelfs na zijn grote landelijke doorbraak als de muzikale gastheer van Voetbal International is Vera’s werkwijze nooit drastisch veranderd ten opzichte van de good old days. Eerder verfijnd misschien. Nog steeds zingt hij met dezelfde bravoure, schwung en bezieling als een persoon die pas net ontdekt hoe drie akkoorden en de waarheid het ultieme verschil kunnen maken.

Maassilo

Een avondje lekker partyen doe je in de Maassilo, één van de meest spectaculaire clublocaties van Nederland.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 6 november 2020, 19:30-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€27, 00

Meer in Maassilo

t/m 14 december 2020
Maria Mena

Maria Mena

Voor fans van: Katie Melua, Vanessa Carlton, Sara Bareilles.

Pop / Rock

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie