DÂK

19 juli 2018 t/m 12 augustus 2018

Cultureel festival, Festivals, Highlights

Vakantie in Rotterdam? Vier de zomer op DÂK! Van 19 juli tot en met 12 augustus kan heel Rotterdam DÂK weer op. Ook dit jaar verrijst het pop-up stadspark om de hoek van de populaire Witte de Withstraat op Parking Thornico. DÂK is de plek bij uitstek om de Rotterdamse zomer te vieren, met live optredens, salsa, Rotterdamse DJ’s, film en sport.

Pop-up stadspark
In 2014 maakte Rotterdam voor het eerst kennis met DÂK: Een zomers pop-up stadspark waar je de invloed van wereldsteden als New York, Berlijn en Barcelona kunt proeven, maar dan oer-Rotterdams.

Programma
Op DÂK geniet van je (live) muziek, drink je buckets met biertjes en zomerse frozen margarita’s, staan de tafeltennis en de hoepels klaar voor een gezond portie lichaamsbeweging en grill je je eigen eten op de barbecues.

Social BBQ: Meet by Meat
Ook dit jaar kan iedereen zijn eigen vlees roosteren op één van de grote barbecues. Hier kun je vanaf 17.00 u zij aan zij met vrienden –en volslagen vreemden- naar hartelust je eten bereiden. In dit op DÂK gelanceerde concept mogen bezoekers hun eigen eten meenemen, maar is er ook een heerlijk BBQ pakket te koop, met zorg samengesteld vol lokale producten.

Share

Adres & Contact

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie