Dag van de Architectuur

17, 18 juni

Cultureel festival

Dag van de Architectuur Rotterdam heet je met een speciaal programma welkom in bijzondere en invloedrijke gebouwen die op andere dagen niet toegankelijk zijn.

Achter gesloten deuren
Dit jaar wordt de architectuur van twee voormalige havengebieden ontsloten: het Maritiem District en de Wilhelminapier. Ontdek door middel van openstellingen, gebouwrondleidingen en gebiedswandelingen nieuwe verhalen bij bekende gebouwen.

Speciale programma’s
Naast bovenstaande activiteiten zijn er architectuurboottochten, is er een cultureel programma met specials in gebouwen en worden er kinderworkshops georganiseerd.

Share

Diverse locaties

Evenementen die plaatsvinden op verschillende (culturele) locaties in Rotterdam.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Meer in Diverse locaties

  t/m 14 mei 2018
  Operadagen Thuis

  Operadagen Thuis

  Minioperavoorstellingen in huiskamers verspreid door heel Rotterdam. Onderdeel Operadagen Rotterdam.

  Opera
  t/m 04 juni 2018
  De Rotterdamse Dakendagen

  De Rotterdamse Dakendagen

  Van 1 t/m 3 juni 2018 kun je het dak op. De Rotterdamse Dakendagen bieden dan weer een weekend lang toegang tot de bovenstad. Daar vind je spectaculaire uitzichten, nieuwe perspectieven en eindeloos veel ademruimte. Bezoekers kunnen terecht op twintig open daken en een uitgebreid programma bezoeken van tours, concerten, kunst, natuur en diners op hoogte.

  Architectuurmaand, Cultureel festival, Highlights
  t/m 29 juli 2018
  Rotterdam Unlimited 2018

  Rotterdam Unlimited 2018

  Rotterdam wordt vijf dagen lang ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, street-art, en theater en natuurlijk het Zomercarnaval.

  Cultureel festival, Highlights, Jazz / Wereld

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie