Cross Comix Festival 2018

18 november 2018

Cultureel festival, Festivals, Highlights

In deze tijd met nieuwe media vol foto’s, vlogs, video’s en games is het beeldverhaal niet meer weg te denken. Juist daarom laat het stripfestival Cross Comix op 18 november 2018 combinaties tussen beeldverhaal en andere kunstvormen zien. Het programma ziet er veelbelovend uit met crossovers tussen comics, politiek, humor, muziek, kunst en streetart en artiesten zoals Pepijn Lanen en Steven van Lummel, Joe Sacco en Wende Snijders.

Schouwburgplein

Dit door architectuurcritici over de gehele wereld geprezen én verguisde plein staat op het dak van een parkeergarage. Er zijn verschillende materialen voor gebruikt, waaronder een epoxyvloer, stalen en natuurstenen platen en houten vloerdelen. De geknikte, rode lichtmasten verwijzen naar havenkranen. Aan het plein liggen terrassen, restaurants en theaters.A. Geuze (1992-1997)

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 18 november 2018, 15:00-23:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€27, 50

Meer in Schouwburgplein

t/m 19 november 2018
The Big Draw

The Big Draw

Levensgroot striptekenen in het centrum van Rotterdam.

Tentoonstelling

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie